gegevens kadastrale grens

Kadastrale grens gegevens

Soms is het nodig dat je precies weet waar de kadastrale grens van een bepaald perceel loopt. Soms wil je weten welke hypotheek er op een perceel of object rust en soms wil je Nederland gewoon eens vanaf de bovenkant bekijken. Het kan allemaal door gebruik te maken van KadastraleKaart.com. Een echte aanrader!

Noodzakelijk bij de aan- en verkoop van een perceel

Het bepalen van de kadastrale grens kan noodzakelijk zijn bij de aan- of verkoop van een perceel of object. Het kan prima op KadastraleKaart.com, waar je in beginsel gratis een kijkje op kunt nemen. Wil je specifieke informatie, bijvoorbeeld dus over de Kadastrale grens, dan kun je die tegen betaling van de website downloaden. Dat geldt ook voor een Kadastrale kaart met maatvoering, een overzicht van woningtransacties, bestemmingsplannen en vergunningen of een Kadastrale kaart rapport. Je kunt een dergelijk rapport ook tegen betaling downloaden samen met een luchtfoto.

De website staat boordevol handige Kadasterdata

Hoewel de website niet in eigendom is van het Kadaster, staat de kaart wel boordevol met Kadasterdata. Het gaat dan steeds om actuele informatie, want de informatie die je ziet wordt regelmatig ververst. In eerste instantie zie je de landkaart van ons land van bovenaf en vervolgens kun je steeds verder inzoomen, bijvoorbeeld op dat gebied waar je woont of op dat perceel dat jij aan wilt schaffen. Het kan je zomaar heel nuttige informatie opleveren, bijvoorbeeld als je twijfels hebt over de aankoop van een perceel.

Je adverteert vier weken lang gratis

Ben jij iemand die vanuit zakelijk opzicht vaker een beroep doet op Kadastrale informatie en dus vaker gegevens downloadt, dan is het afsluiten van een abonnement een financieel aantrekkelijke optie. Ook als je een perceel of een kavel wilt verkopen is KadastraleKaart.com het ideale podium. Je bied je perceel of kavel dan aan precies bij de doelgroep en weet zeker dat je perceel breed onder de aandacht gebracht wordt. Voordeel is verder dat je de eerste vier weken helemaal gratis adverteert op de website vol met gegevens afkomstig van het Kadaster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *