Hiervoor gebruik je bedrukte afzetlinten

Hiervoor gebruik je bedrukte afzetlinten

De kans is groot dat je vast al vaak bedrukte afzetlinten voorbij hebt zien komen. Dit kan op best wel wat verschillende plekken zijn en misschien heb je er nog niet over nagedacht dat je deze zelf ook kunt gebruiken. Kortpack heeft een assortiment met ruime keuze. 

Bij een bouw of klusbedrijf afzetlint gebruiken

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan kan een bedrukt afzetlint natuurlijk op best wel wat verschillende manieren gebruikt worden. Wanneer jij bijvoorbeeld een bouwbedrijf of een schildersbedrijf hebt, dan kun je het lint gebruiken om met de hulp van jouw logo aan te geven dat er iets nog nat is of misschien niet begaanbaar is om heen of op te lopen wanneer er bijvoorbeeld net beton gestort is en dit nog uit moet harden. Op die manier kun je voorkomen dat mensen dit gebied toch in zullen gaan, want in veel gevallen is alleen een briefje niet genoeg om dit te voorkomen, omdat mensen het simpelweg gewoon vaak niet lezen. 

Bedrukt afzetlint bij je winkel

Wanneer je bijvoorbeeld een eigen winkel hebt, dan kun je de linten gebruiken tijdens een evenement dat je misschien wel organiseert, maar bijvoorbeeld ook wanneer je uitverkoop in de winkel hebt en je bijvoorbeeld aan wil geven welke artikelen hier wel bij horen of wanneer je bijvoorbeeld een speciale zone wil maken waar je deze items eventueel op zou kunnen hangen. Ook kun je buiten de aandacht van mensen trekken met dit bedrukte afzetlint, zodat de aandacht getrokken wordt om naar binnen te komen omdat ze toch wel wat nieuwsgierig geworden zijn. Zo is het eigenlijk op meerdere manieren inzetbaar en zijn er vast nog veel meer ideeën die je zou kunnen gebruiken. 

Voor verschillende doelen te gebruiken

Zo kun je bedrukt afzetlint misschien nog voor wel veel meer doeleinden gebruiken dan dat jij misschien wel in je hoofd had en dat maakt het zo’n leuk materiaal. Je kunt het voor commerciële doeleinden gebruiken om de aandacht te trekken, maar ook om plekken af te zetten omdat mensen daar beter niet kunnen komen bijvoorbeeld tijdens een parcours van een hardloopwedstrijd waarbij mensen de baan niet op mogen. Zo kun je de logo van een sponsor of van het evenement op het afzetlint laten bedrukken. Zo heb je een win win situatie op een subtiele manier. 

Is jouw interesse gewekt?

Wanneer jij wel het idee hebt dat jij bedrukt afzetlint kunt gebruiken voor welk doeleinde dan ook? Dan kun je via de site gemakkelijk een offerte aanvragen om zo een inzicht in de kosten te kunnen krijgen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *