Het ultieme verjaardagscadeau: een Kinderfiets

Eigenlijk maakt het niet oud hoe oud je zoontje of dochtertje wordt, met een nieuwe kinderfiets maak je ze het gelukkigste kind op aarde. En zeg nou zelf, dat is helemaal niet raar, want met een nieuwe fiets voor je verjaardag zou je zelf ook hartstikke blij zijn. Ga dan maar eens na wat het voor een kind betekent. De blits maken bij je vriendjes, vriendinnetjes, opa en oma. Een kinderfiets is hét cadeau voor ieder kind.

Kinderfietsen

Kinderfietsen zijn er vanzelfsprekend in heel veel soorten en maten. In de eerste plaats wordt er onderscheid gemaakt tussen jongensfietsen en meisjesfietsen. Dit zit hem natuurlijk vooral in de kleur en de accessoires; voor jongens zijn de fietsen vaak rood, blauw of zwart en de meisjes willen natuurlijk het liefst een roze fiets, maar ze zijn er ook in het wit of lichtblauw. En het houdt heus niet op bij die kleuren. Kinderfietsen zijn bijna in elke kleur leverbaar. Daarnaast is elke fiets uit te breiden met zijwieltjes, een mandje, een vlag, noem maar op.

Kinderfiets

Verder verschillen de kinderfietsen in maat. Over het algemeen geldt natuurlijk; hoe ouder het kind, hoe langer het is en hoe groter de kinderfiets moet zijn. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen die de regel bevestigen. Daarom zijn dezelfde fietsen vaak in meerdere maten leverbaar, zodat de gewenste fiets toch mogelijk is voor ieder kind.

Voor de veiligheid van de kinderen zijn de kinderfietsen voorzien van een dichte kettingkast en bredere banden, voor wat meer grip en balans. De zijwielen kunnen er gemakkelijk en snel op en af worden gemonteerd, daar hoef je geen werktuigbouwkunde voor gestudeerd te hebben.

Is jouw kind ook bijna jarig? Luister dan naar deze gouden tip en nomineer jezelf voor ouder van het jaar!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *