stadsfiets heren

Stadsfiets voor heren

Een stadsfiets voor heren is een tweewieler die in elke berging of garage wel te vinden is. Meestal zelfs nog in een zeer goede staat, omdat de meeste mannen toch liever de auto pakken dan de fiets. Al moet gezegd worden dat er door tegenwoordig steeds meer wordt gekeken naar het gezonde en milieuvriendelijke aspect van het leven en ook steeds meer heren toch op hun stalen ros stappen, al dan niet onder enige dwang van moeder de vrouw, om samen een stukje te gaan toeren of naar de stad te peddelen.

Goedkope heren stadsfiets

De heren stadsfiets is één van de goedkopere modellen op de markt. Al voor minder dan € 200 heb je al een splinternieuwe tweewieler. Deze laaggeprijsde modellen beschikken meestal niet over versnellingen of leuke extra’s zoals een krat op het stuur. Ideaal dus voor de man die niet zoveel op de trappers staat, maar toch wil beschikken over een prima stadsfiets voor de noodzakelijke rondjes. Natuurlijk zijn er ook stadsfietsen die wel versnellingen hebben; zoals alles in het leven wordt het wat duurder zodra het leuker wordt.

Welke stadsfiets kies je?

Bij de aanschaf van een heren stadsfiets, kun je het beste letten op een aantal factoren die bepalen of een fiets voor jou geschikt is.

  • Framehoogte; Voor de juiste zitpositie en het voorkomen van fysieke klachten is het belangrijk dat je de juiste framemaat kiest.
  • Wielmaat (in inch); de wielmaat hangt nauw samen met de framehoogte en zorgt ervoor dat je goed op je fiets zit.
  • Soorten remmen; ga je voor handremmen of een terugraprem?
  • Versnellingen; zoals gezegd beschikken de goedkoopste stadsfietsen niet over versnellingen, maar bestaat ze uiteraard wel. Het is maar net wat je wilt.
  • Merk / kleur; elk merk heeft haar eigen collectie aan stadsfietsen voor heren en dames. In de webshop vind je dan ook een uitgebreid aanbod, zodat er altijd een mooi model voor jou tussenzit, dat past bij je wensen en behoeftes.

Succes bij de aanschaf van jouw stadsfiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *