Goedkoop verhuizen door studenten

Goedkoop verhuizen? Zet studenten in!

Verhuizen kost veel geld, daar kunnen we niet om heen. Toch willen we niet te veel geld kwijt zijn aan verhuizen. Maar hoe kan je het beste geld besparen met een verhuizing? Studenten! Misschien twijfel je aan deze keuze omdat het geen professionele vakmensen zijn. Toch wil ik je graag overhalen om toch voor deze keuze te gaan. In deze blog vertel ik je waarom je voor een studenten verhuisservice te gaan.

Betaalbaar en professioneel

Een goedkoop verhuisbedrijf is erg lastig te vinden. Verhuizen is nou eenmaal gewoon prijzig. Maar toch zijn er verhuisbedrijven die een betaalbaar tarief bieden. Studentverhuisservices geloven er namelijk in dat ze het zelfde kunnen bieden met dezelfde kwaliteit als andere bedrijven voor een kleinere prijs.

Ook gebruiken studentverhuisservices professionele spullen zodat ze jou spullen zo goed mogelijk kunnen verhuizen. Denk maar bijvoorbeeld aan schone verhuiswagens met verhuishondjes, gereedschap, steekkarren en natuurlijk spanbanden.

Diensten

Studenten Verhuisservice brengt niet alleen je spullen van plek A naar B, maar ook andere klusjes rondom het verhuizen bieden ze aan. Denk maar bijvoorbeeld aan de staat waarin de oude woning achtergelaten moet worden. De studenten zorgen er dan voor dat uw oude woning bezemschoon achtergelaten word. Ook kunnen ze voor u een lamp ophangen of een muurtje witten. Ook ontruimingen of zware tilwerkzaamheden doen ze. Bedenk maar een klusje en de kans is erg groot dat ze het aanbieden.

Flexibel

Je kan je verhuizing uit besteden tot hoever jij wil. Dat kan jij helemaal voor kiezen, je kan ze alleen jou spullen van A naar B brengen maar ook zorgen dat hun jou kasten monteren. Dit ligt helemaal in jou handen. Je kan ook alles laten inpakken door deze mensen, dit doen ze zorgvuldig en in overleg.

Daarnaast zijn ze ook vaak beschikbaar, je kan je verhuizing een dag van te voren bij hun inplannen en de kans is groot dat ze kunnen. Dit is natuurlijk heel fijn dat je ze elk moment kan oproepen en dat de kans groot is dat ze voor je klaar kunnen staan.

Ook kan je de verhuisservice ook alleen inschakelen voor sjouwen. Lukt dat jou niet, of heb je geen of weinig hulp. Dan kan je daarvoor ook alleen de verhuisservice inschakelen. Op deze manier kunnen ze je toch goed helpen met deze klusjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *